Er zijn vandaag de dag veel IT-ondersteunende en adviserende bedrijven. Als ondernemer kan het moeilijk zijn om de mogelijkheden te beoordelen.

Net als Hosterij weken veel dienstverleners met IT-professionals die een breed scala aan IT-systemen kunnen ondersteunen.

Waar wij het gevoel hebben dat Hosterij zich onderscheidt, is het streven naar constante verbetering. Verbetering van de technologische systemen die we gebruiken, de processen die we volgen, de oplossingen die we onze klanten bieden en het bedenken van betere manieren om klantenservice te bieden.

We blijven niet stilstaan en zijn altijd in ontwikkeling. Elk van deze verbeteringen is gebaseerd op meer dan 12 jaar ervaring als bedrijf. We zitten er voor de lange termijn in en we zijn ervan overtuigd dat als je ons bereikt, je de waarde zult zien die we kunnen bieden.

Wat is Hosterij en wat bieden we?

Hosterij is in 2008 opgericht en levert volledige IT-ondersteunende diensten aan ZZP’ers en bedrijven. Als IT-Dienstverlener treden wij op als de IT-afdeling voor onze klanten. Daarnaast bieden wij IT-consultancy, IT-support en Cloud oplossingen.

Als je kiest voor Hosterij als je IT-diensverlener, werken we samen met je om IT-oplossingen te bieden die passen bij je bedrijf. We stellen vragen om te begrijpen waar je nu bent en waar je wil zijn. Wij ontwerpen je IT-services rond deze informatie, zodat de oplossing op maat wordt gemaakt voor je bedrijf. Wij zijn van mening dat er geen ‘one size fits all’ is in IT.

De IT-dienstverlener die je kiest moet iemand zijn die jou begrijpt. Daar werken we hard aan, en dat is een van de dingen die ons anders maakt.

Overstappen is makkelijk

Als je dit leest, ben je misschien niet blij met je huidige IT-bedrijf of probeer je een IT-medewerker vrij te maken om andere dingen te doen. Wat de reden ook is, Hosterij maakt het makkelijk om over te stappen

Wij zijn er sterk van overtuigd dat met onze kennis en een goede planning de overgang soepel zal zijn.